Film i TV

OVAKO IZGLEDA BEBICINA BIVŠA ŽENA! Usnimljena na Altini, a Nenad tvrdio da joj je dao stan na Novom Beogradu!

Nenad Macanović Bebica prije veze sa Miljanom Kulić bio je u braku, ali se razveo i sve vrijeme tokom boravka u “Zadruzi 6” tvrdi da je nekadašnju suprugu zbrinuo i da djeca i ona žive na Novom Beogradu u novoizgrađenoj zgradi.

Bebica i njegova supruga - screenshot/pink.rs

Međutim, to izgleda nije istina jer je ona sada uslikana i usnimljena ispred jedne zgrade na Altini.

Nenad je pričao kako ona živi u novoizgrađenoj zgradi na Novom Beogradu, u kojoj joj je on navodno kupio stan, te da nije štedio kada je u pitanju obezbejđivanje njegove bivše žene i djece.

Ona je sad uslikana dok je iz automobila iznosila stvari i opušteno išla ka zgradi u kojoj zaista živi.

Ovo je dokaz da Macanović sve vrijeme laže Kuliće, kojima se u djecu kune da mu bivša supruga živi na Novom Beogradu, u Ulici Džona Kenedija. Istina je, zapravo, da živi na Altini, a ovo su dokazi.

Inače, Nenadova bivša supruga bila je u dugačkoj bijeloj jakni, u potpuno prirodnom izdanju.

Ona se tu kratko zadržala, uzela papire i otišla u nepoznatom pravcu, piše Informer.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh