Vijesti

Policija pretresla kuću zatvorskog čuvara u Širokom Brijegu, našli drogu, oružje, vage…

Pripadnici krim-policije PU Široki Brijeg, u saradnji sa istražiteljima MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona, danas su u mjestu Biograci pretresli kuću 32-godišnjeg I. M., inače zatvorskog čuvara u Kazneno-popravnom zavodu Mostar.

Pretres je obavljen po naredbi Općinskog suda u Širokom Brijegu i po odobrenju i pod nadzorom kantonalnog tužioca Tužilaštva ZHK Josipa Aničića.

Prilikom pretresa u unutrašnjosti kuće pronađena je veća količina materije za koju se sumnja da je riječ o marihuani, više preciznih vaga, više komada automatskog i lovačkog oružja, kao i veća količina municije.

Osim kuće, kako je potvrđeno iz Tužilaštva ZHK, pretreseni su i prateći objekti i vozilo koje koristi osumnjičeni, koji tom prilikom nije zatečen na adresi stanovanja,pišu Vijesti


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh