Vijesti

Danas ima milione, a ovo je skromni dom gdje je odrasla Aleksandra Prijović

Pjevačica Aleksandra Prijović danas uživa u svom luksuzu. Ona je jedna od najuspješnijih mladih zvijezda, međutim, nije uvijek bilo tako. Malo je poznato da je Aleksandra rođena u Somboru, a onda je prešla da živi kod roditelja njene majke u Belom manastiru u Hrvatskoj. Dok je još bila djevojčica, njeni roditelji Borka i Nedeljko su se razveli.

kuća Aleksandra Prijović - Ekskluziva

Nikada u javnosti nije krila da je imala djetinjstvo koje nije bilo kao iz bajke, već da se njena majka Borka trudila da joj ništa ne fali tokom odrastanja, a često su je čuvali baba i deda, jer joj je majka imala zakazane nastupe, s obzirom na to da se bavi pjevanjem. Vrijeme nakon vrtića provodila je u društvu bake, koja je glavni krivac što je Aleksandra uplovila u muzičke vode, jer je često sa Prijovićkom vježbala pjevanje.

Skromna kuća, koja se nalazi nedaleko od centra Belog manastira, imala je sve ono što je Aleksandri bilo potrebno za sretno djetinjstvo. Ljubav i nesebičnu podršku Aleksandra je uvijek dobijala, a ta podrška nije prestajala kada je veoma mlada počela da nastupa na brojnim događajima, kako u Belom manastiru, tako i u drugim gradovima.

kuća Aleksandra Prijović – Blic

Čim je počela da zarađuje veće honorare, Aleksandra je odlučila da kuću sredi, kako bi njena porodica imala ljepši i bolji prostor. Sa svega 14. godina počinje njena muzička karijera, a tada je dobila i prvi honorar koji je prema tvrdnjama mnogih iznosio 1.000 eura. Jednom prilikom je istakla da je prvi zarađeni novac, ali i svaki naredni, davala svojoj porodici i da nikada nije imala velike zahtjeve, već da joj je najbitnije da njoj dragi ljudi imaju sve što im je potrebno.

U javnosti nikada nije krila da je imala turbulentno odrastanje, ali je uvijek isticala da je u najtežim trenucima gledala da iz toga izvuče lekciju i da se izbori za sopstveni opstanak. Prvi “posao” koji je obavljala nije imao veze sa mikrofonom.

– Kao djevojčica sam išla kod bake u firmu i tu sam njenim koleginicama kuhala kafu. Svima sam govorila: “Idem na posao sa bakom”. Međutim, prvi posao od kog sam zaradila neki dinar je bilo pjevanje, i to sa 15 godina. Donijela sam novac kući jer sam željela da pomognem porodici. Nije mi padalo na pamet da novac trošim na krpice i izlaske – ispričala je Aleksandra.

kuća Aleksandra Prijović – Blic

Učenje joj nije teško padalo, u srednjoj školi prvih godina bila je odličan đak, ali zbog brojnih obaveza oko nastupa i takmičenja u “Zvijezdama Granda” nije stizala redovno da ide na časove.

Njen život mijenja se iz korijena kada je 2013. godine je učestvovala u takmičenju “Zvijezde Granda” i pobrala veliku popularnost, osvojivši treće mjesto.

U narednim godinama objavljuje mnoge pjesme, a gotova svaka bilježi ogromnu slušanost. U javnosti počinju da kruže brojne priče u vezi njenog ljubavnog života, ali se ona nije obazirala na to. Davne 2017. godine objavljuje svoj prvi album “Testament”, a svake naredne godine izdaje po nekoliko singlova. Najslušanije pjesme su joj “Bogata sirotinja” koja ima preko 44 milion pregleda, kao i numera “Legitimno”.

Aleksandra je u septembru proslavila 26. rođendan, ima sina Aleksandra i već četiri godine uživa u skladnom braku sa suprugom Filipom Živojinovićem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh