Vijesti

Bećiragić nakon utakmice: Osjećam se umorno i sretno, već mislim o narednoj utakmici

Nakon velike pobjede nad Evropskim prvaci na press-konferenciji medijima su se obratili kapitel Halilović i selektor Bećiragić.

Nakon velike pobjede nad Evropskim prvaci na press-konferenciji medijima su se obratili kapitel Halilović i selektor Bećiragić.

Prvi je izjavuo dao Miralem Halilović.

“Osjećaj je fenomenalan, osjećaj je nestvaran za nas iskreno, biti ovdje nakon čitavog puta kroz koji smo prošli, te problema. Nakon teških priprema i problema doći na Eurobasket i pobjediti prvu utakmicu, a sada i Evropske prvake pred mnogo naših navijača. Još uvijek ne mogu da savladam svoje emocije, ovo je zasigurno najveća pobjeda u historiji našeg tima. Zaista je lijep osjećaj biti dio ovog tima i igrati pred ovim navijačima, koji su nas podržavali, oni su bili tu koji su nadjačali navijače Slovenije. Sutra imamo dan slobodno i slavit ćemo pobjedu”, kazao je Halilović.

“Osjećam se umorno i sretno. Sada razmišljam kako provesti sutrašnji dan i pripremiti se za novu utakmicu. Naravno mi smo sretni zbog velike pobjede, veoma sam zahvalan svojim igračima, jer su uradili sve o čemu smo pričali o utakmici. Ovo je druga pobjeda, nije ništa za nas osim velike pobjede, ne znači ništa osim što imamo još jednu utakmicu. Ja kao trener već mislim o narednoj utakmici”, kazao je Bećiragić, prenosi scsport.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh