Vijesti

Nurkić nakon prve pobjede: Ne bojimo se nikoga, želimo usrećiti narod u BiH

Na otvaranju Eurobasketa Bosne i Hercegovina je savladala Mađarsku 95:85.

Izjavu poslije utakmice dao je Jusuf Nurkić:

“Nisu nas iznenadili, mislim da je to njihova igra, vrte cijeli napada nismo skontali šta je, ali su igrali dobro. Lijepa ekipa od glave do peta, znaju šta rade igraju tako dugi niz godina. Mislim da smo zasluženo dobili, mi znamo naše kvalitete gdje smo najjači i pokušavamo tako igrati”, te je dodao:

“Rekao sam da se nikoga ne bojimo, mislim da imamo ekipu da pariramo svima, naravno moramo igrati u okviru naših kvaliteta i mogućnosti, imamo momke koji mogu igrati i odbranu i napad.”

O grupi smrti rekao je:

“Nema grupe smrti, mi želimo da usrećimo narod u BiH ko god voli tu državu da se osjeća ponosnim. Pokušavamo najbolje što možemo uz sve probleme koji idu uz nas, mi idemo utakmicu po utakmicu, spremini smo za Njemačku i čekamo njih”, zaključio je Nurkić, prenosi SCsport.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh