Film i TV

IRMA SKOVALA PLAN PRED FINALE ZADRUGE?! Ovo je razlog njenog bjekstva iz popularnog rijalitija?!

Irma Serjanić šokirala je javnost kada je četiri dana pred finale “Zadruge 5” odlučila da samoinicijativno napusti Pinkov rijaliti .

Irma Sejranić - screenshot

Veliki šef se odmah oglasio nakon Irminog bjekstva sa imanja u Šimanovcima, a tom prilikom obavijestio je zadrugare da je Serjanićeva diskvalifikovana i da će morati da plati kaznu od 50.000 evra:

– Zadrugari, ovim vas zvanično obavještavamo da je Irma diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja “Zadruge”. Ona će zbog ugovora koji je potpisala kažnjena sa 50.000 evra, a televizija Pink će ovo potraživati na sudu – pročitao je Mateja Matijević, piše Informer.

Irma se nakon dikvalifikacije oglasila na društvenim mrežama:

– Nisam mogla više psihički da izdržim. Dobila sam napad panike. Osjećala sam se jako loše. Hvala televiziji Pink na svemu. Vidimo se uskoro. Hvala, ljudi, na svemu – napisala je Irma na svom Instagramu.

Ipak, na društvnim mrežama su se pojavili komentari da je Irma sve navodno isplanirala, samo kako bi ušla u “Zadrugu 6″, koja će se od septembra emitovati na televiziji Pink:

– Ljudi, Irma je izašla iz Zadruge da bi ušla u Zadrugu 6, jasno je kao dan – glasila je jedna od teorija sa kojom su se mnogi složili, a da li će pjevačica biti dio ”Zadruge 6” kao što nagađaju, ostaje da vidimo…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh