Vijesti

MARKO OSMAKČIĆ SLOMLJEN OD BOLA: Poslije ABORTUSA njegovog dijeteta objavio tužan snimak (VIDEO)

Neočekivano!

I dalje se ne smiruje prašina oko skandala vezanog za lažnu smrt Franja Osmakčića, oca zadrugara Marka Osmakčića.

Podsetimo, Viktorija Viki Mitrović je ostala u drugom stanju sa Markom u rijalitiju Zadruga. On je sve vreme pokušavao da je ubedi da abortira, a već u sledećem momentu je počeo sa pretnjama od kojih je najjezivija bila pozivanje njegovog oca da sa VIki napravi isti scenario kao sa Mateom L iz Zagreba 2016. godine.

Viki je abortirala iako se moglo naslutiti da to nije istinski želela, ali je po svemu sudeći podlegla pritisku kom je bila izložena.


Marko Osmakčić je sve ovo ležerno prihvatio nakon izlaska na prevaru iz rijalitija, a njegov instagram profil je za kratko vreme dosegao ogroman broj pratilaca.

marko redovno kači vesele i srećne snimke, a ovoga puta je malo “usporio gas” što bi rekli mladi i okačio setan citat iz filma o nesrećnim ljudima.

Pogledajte šta je Osmakčić poručio.

https://www.srbijadanas.com/vip/zadruga/marko-osmakcic-slomljen-od-bola-posle-abortusa-njegovog-deteta-objavio-tuzan-snimak-video-2022-06-22#brid_cp_Brid_55901417


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh