Vijesti

POTPUNO RASULO: Dalila i Car se PONOVO POMIRILI, ozvaničili vezu, a onda nastao kolaps ZBOG ANĐELA!

Ni oni više ne znaju šta će.

Dalila Dragojević je odlučila da, po ko zna koji put, pogazi sopstvenu reč i pomiri se sa Filipom Carom. Njih dvoje su žestoko flertovali na sinoćnjoj žurki, a stvari su postale ozbiljne kada su u zoru završili u izolaciji, i pomirenje ozvaničili intimnim odnosom.

Iako su se pomirili, njih dvoje su se sve vreme raspravljali i prebacivali jedno drugom razne stvari, a ono što je Car njoj najviše zamerao i preko čega ne može još uvek da pređe, jeste flert sa Anđelom Rankovićem.

Iz tog razloga, kada su stigli u izolaciju, Dalila je odlučila da ne spaja dušeke, te da svako legne u svoj krevet, što je Filipa naljutilo.

– Pitam te poslednji put, hoćemo da namestimo ili ne? – pitao je Car.

– Ne. Namestiću ti krevet – odgovorila je ona.

– E, bolje da ne krenemo… (sa svađama) – nastavio je Filip.

– Bolje da svako spava u svom krevetu – poentirala je Dalila, da bi nakon samo par trenutaka ipak spojila svoj krevet sa njegovim.

Oni su prvo šaputali ispod pokrivača, da bi na kraju usledila vruća akcija, kojom su ponovo ozvaničili svoju vezu. Idila ipak nije potrajala dugo, jer su Dalila i Car ponovo uspeli da se posvađaju!

– Znam ja kako će ovo večeras da bude, i šta ćeš ti pričati – rekao je Car.

– Znam ja takve kao ti, ti možeš sve da preokreneš i da kažeš da si ti to radio jer si hteo, ali zapamti, htela sam i ja – rekla je Dalila.

– Ti si htela ? – upitao je Car.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh