Vijesti

TUŽILI SOPSTVENOG SINA JER NEMAJU UNUKA! Traže VISOKU ODŠTETU: Sud PRIHVATIO TUŽBU

– Želimo unuka ili unuku u roku od godinu dana ili odštetu, jer sam na sinovljevo obrazovanje potrošio životnu zaradu – rekao je Sandživ Prasad novinarima, pojasnivši da je 2006. sina poslao na obuku za pilota u Sjedinjene Države koja ga je stajala 65.000 dolara.

Sin se 2007. vratio u Indiju, ali je ostao bez posla i porodica je morala da ga izdržava više od dve godine, piše indijski Tajms. U međuvremenu je tridesetpetogodišnjak dobio posao pilota.

Iznos odštete koju roditelji žele uključuje troškove raskošne svadbe održane u hotelu sa pet zvezdica, luksuzni automobil vredan 80.000 dolara i plaćanje bračnog putovanja mladencima u inostranstvo.

NJegovi roditelji kažu da su 2016. ugovorili njegov brak sa devojkom koja danas ima 31 godinu, nadajući se da će u penziji imati “unuče s kojim će se moći da se igraju”.

– Najveći je problem u tomu što nama u ovom životnom dobu treba unuče, ali moj sin i snaja o nama ne vode računa. Ugovorili smo mu venčanje nadajući se da ćemo jednog dana postati deka i baka. Od tada je prošlo šest godina – rekao je Prasad. – Osećamo kao da, uprkos tome što imamo sve, zapravo nemamo ništa. Vrlo smo nesrećni.

Sud je prihvatio tužbu. Advokat roditelja rekao je da par traži novac zbog ‘psihičke okrutnosti’.

Sin i snaja nisu bili dostupni za komentar.

U Indiji se poštuje snažan tradicionalni zajednički porodični sistem koji uključuje suživot više generacija, koje često žive u istom domaćinstvu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh