Vijesti

Ako ste u prošlosti bili nevjerni zadržite to za sebe – 10 stvari koje je bolje ne govoriti muškarcu

Kada ulazimo u novu vezu normalno je da želimo što bolje upoznati svog partnera i želimo da on što bolje upozna nas.

Muškarac i žena - Vecernji.hr

Međutim, postoje neke stvari koje biste trebali zadržati za sebe i koje ne biste trebali dijeliti sa svojim partnerom čak i ako vas upita za to. Zato bolje dva puta razmislite prije nego što poželite podijeliti sa svojim partnerom neke od stvari koje ćemo podijeliti sa vama u nastavku.

1. Kako brinete o svom izgledu; Ne trebate opterećivati svog partnera o detaljima kako brinete o svom izgledu. Pustite ga da misli kako se vi samo ujutro umijete i izgledate besprijekorno i lijepo cijeli dan. On ne mora da zna za hrpu kozmetike koju koristite da biste lijepo izgledali.

2. Koliko ste partnera imali prije njega; Čak i ako vam partner postavi ovo pitanje i traži da mu kažete tačan broj, nemojte mu reći. Što manje zna mirnije će spavati. 3. O vašoj mjesečnici; Svaki muškarac treba da zna šta je mjesečnica i zašto se jednom mjesečno ne osjećate najbolje.

Međutim, to ne znači da treba da ostavljate svoje higijenske proizvode na svakom koraku. 4. Detalji iz života vaših prijateljica; Kada želite da razgovarate o nečemu prva osoba koja vam je pri ruci je vaš partner, ali n morate da ga zamarate sa nekim stvarima o kojima ste razgovarali sa svojim prijateljicama.

Posebno ga nemojte opterećivati sa detaljima iz života vaših prijateljica. 5. Detalji iz vaše prošlosti; O nekim stvarima koje se tiču vaše prošlosti ne biste trebali razgovarati sa svojim partnerom, a i ako vas upita, trudite se da govorite sa što manje detalja.

6. Vaši opsesivni kompleksi; Griješite ako mislite da ako stalno govorite kako ste debeli, da će vaš partner početi da vas obasipa komplimentima. Tako ćete ga samo navesti da detaljinije pogleda vaše tijelo i vidi ono što vi vidite.

Čak bi mogao pronaći još neke nedostatke koje se toliko trudite da prikrijete. 7. Vaše nesrećno djetinjstvo; Bez obzira na to koliko teško djetinjstvo ste imali, nemojte o tome stalno pričati svom partneru. Tako će ispasti kao da tražite sažaljenje od njega.

8. Vaše negativne strane zadržite za sebe; Budete li se stalno razmetali svojom arogancijom, bezobrazlukom i negativnošću, vaš muškarac bi se mogao zapitati da li mu je zaista potrebna takva žena u životu. 9. Ako ste u prošlosti bili nevjerni; Nikada nemojte pričati svom partneru o svom iskustvu iz prethodnih veza, posebno ako ste vi ta osoba koja je bila nevjerna.

Samo ćete u svom partneru probuditi sumnju bez razloga. 10. O svom horoskopskom znaku; Muškarce ne zanima šta ste u horoskopu i koji je vaš podznak zato nemojte da ga smarate i opterećujete sa tim. Dovoljno je da zna kada vam je rođendan i svi ostali detalji su suvišni. Nemojte ga opretećivati sa nebitnim informacijama, radije mu govorite o stvarima koje volite. prneosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh