Vijesti

Drama na nastupu grupe “Hurricane”, muškarac Sanji oteo mikrofon, djevojke u strahu gledale šta se dešava

Na Twitteru se pojavio snimak na kojem se tačno vidi šta se dogodilo

Hurricane - Screenshot

Članice grupe “Hurricane” pjevale su u jednom klubu, međutim tokom nastupa doživjele su neprijatnost. Nepoznati muškarac prišao im je s leđa i Sanji Vučić oteo mikrofon, potom zapjevao.

Na Twitteru se pojavio snimak na kojem se tačno vidi šta se dogodilo, a u komentarima su mnogi osudili postupak ovog momka koji nije bio ni malo primjeren. prneosi “Avaz“.

– Ne! Ovo nije smješno i ovo nije u redu! Ovo je samo jedna u nizu neprijatnosti koje pjevači doživljavaju na nastupima… Isto tako neki lik može da im priđe i napadne ih… Gdje je obezbjeđenje pitam – pisalo je u objavi.

S obzirom na to da obezbjeđenje nije odmah reagovalo, Sanja je samo čudno gledala u momka i nije ništa preduzela iako se po njenom izrazu lica vidjelo da joj to nije prijalo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh