Vijesti

Koji su znakovi Zodijaka najbolji ljubavnici – Škorpija je vatra koja samo čeka da je zapalite

Kakav će vaš ljubavni život biti u velikoj mjeri zavisi od znaka Zodijaka, kako tvrde astrolozi.

Strasti u krevetu - Facebook

Astrolozi tvrde da postoji 5 znakova zodijaka, čiji su predstavnici najstrastveniji, a pritom i najbolji ljubavnici. Ovan: Na prvi pogled, predstavnici znaka Ovna su prilično mirni i povučeni, ali u njima ima dosta energije i vatre koja samo čeka da izađe na površinu.

Njihov glavni element je vatra i ta vatra se najbolje osjeti na ljubavnom polju. Predstavnici ovog znaka ispuštaju fenomenalnu energiju koja lako osvaja druge. Lav: Predstavnici ovog znaka vole da dominiraju. U spavaćoj sobi uvijek preuzimaju inicijativu i pokušavaju iznenaditi partnera nečim novim.

Uvijek brinu o sebi i drže do svog izgleda. Zbog toga će uvijek biti puni samopouzdanja što će se pozitivno odraziti na njihov ljubavni život. Škorpija: Ovo je činjenica koja je svima već poznata. Ako niste bili zaljubljeni u Škorpiju onda ne možete da shvatite kakvu vatru ona posjeduje.

Pogotovo žene rođene u znaku Škorpije. Strastvenost kojom raspolažu lako svakoga ostavi bez daha. Ona obično prelazi sa cvijeta na cvijet dok ne pronađe nekoga ko bi je mogao pratiti, razumjeti i ko ima isti avanturističan duh kao ona.

Strijelac: Iako obično ostavljaju utisak da su veoma ozbiljni, staloženi i smireni u njima se krije druga ličnost koju upoznaju samo oni koji se upuste u ljubavnu priču sa njima. Strijelcu je veoma bitno da održava strastvenost sa svojim partnerom i sjajno će se slagati u ljubavi sa gore navedenim znakovima. prneosi “Pult24


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh