Vijesti

Matej Periš prije nestanka hitno je prodavao svoju imovinu

Splićanin Matej Periš nestao u Beogradu u noći s 30. na 31. decembra prošle godine.

Matej Periš - Novi

Pred kraj godine i prije samog dolaska u Srbiju dao je nekoliko oglasa u kojima navodi da prodaje svoje motore, prenose mediji.

Ono što skreće pažnju u cijeloj priči je to što je napisao da ih prodaje hitno, uz napomenu da ih prodaje zbog kupovine novog.

Na oglasima se vidi i da je snizio cijenu motorima, najvjerojatnije kako bi ih što prije prodao. prneosi “Radiosarajevo“.

Zašto mu se toliko žurilo još nije poznato.

Oglasi su se pojavljivali i na njegovom Facebook profilu

Podsjećamo, nestali Matej Periš iz Splita s društvom došao u Beograd na doček Nove godine, a nestao je u noći između 30. i 31. decembra poslije odlaska iz kluba “Gotik” gdje je bio u izlasku.

Od tada mu se gubi svaki trag.

MUP Srbija provodi opsežnu istragu, sarađuje s hrvatskom policijom, a u Beogradu sve vrijeme boravi Matejev otac Nenad Periš, čekajući rezultat potrage.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh