Vijesti

Tri horoskopska znaka očekuju problemi u februaru

Za razliku od januara koji je bio mjesec bez aktivnosti, gdje smo zbog retrogradne Venere i Merkura išli korak naprijed, a nazad dva, februar će biti dinamičan, a pojedinim znacima će donijeti i probleme.

Horoskop - Krstarica.com

Znakovi koji će imati komplikacije tokom februara su Jarčevi, Rakovi i Vodolije.

RAK – Planete iz Jarca direktno prave udar na vaš znak, pa trpite pritisak sa više strana. Mars iz Jarca vam krade energiju, pa ste se ulijenili, nemate dovoljno motivacije, ni elana da završavate obaveze. Mnoge osobe imat će potrebu da vam govore kako treba da vodite svoj život, a to će vam stvarati probleme.

JARAC – Iako su Mars i Venera u vašem znaku, to podrazumijeva ogromne promjene. Ulagat ćete veliku energiju da ostvarite svoje ciljeve, ali ćete zbog toga biti i iscrpljeni. Treba da vodite računa o svom zdravlju jer je ono najosjetljivije. Vi ste pod velikim utjecajem sudbine koja snažno mijenja vaš život, pa ćete zbog toga i trpjeti pritisak promjena.

VODOLIJA – Sunce u kombinaciji sa Saturnom stvara vam ozbiljne i odgovorne situacije u kojima nećete moći tek tako da se izvučete. Vi ste buntovan znak i niste navikli da morate toliko da se lomite oko osnovnih stvari, ali ovo je test izdržljivosti i treba da budete staloženi. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh