Vijesti

Razvodi se William Levy: Latino zavodnik godinama varao suprugu

Glumac William Levy i njegova supruga – glumica i manekenka Elizabeth Gutierrez važe za jedan od najpopularnijih latinoameričkih parova. Ipak, ono što ih je proslavilo su brojni skandali.

William Levy - Klix

Glumac kojeg su obožavateljice zapamtile po meksičkim sapunicama otvoreno je pokazivao da mu nije dovoljna jedna žena.

Iako su glasine o njihovom razvodu počele na samom početku braka, čini se da su svoje puteve tek sada odlučili službeno raskrstiti.

Na svom Instagram profilu glumac je objavio da se razvodi od Elizabeth s kojom ima dvoje djece 15-godišnjeg sina Christophera i 11-godišnju kćerku Kailey.

“Želimo vas obavijestiti da smo nakon dugog razmišljanja odlučili da našem odnosu dođe kraj. Nastavit ćemo biti lijepa porodica i najbolji roditelji svojoj djeci. To se nikada neće promijeniti”, napisao je glumac, koji je ubrzo potom obrisao objavu.
No, da je njihova odluka konačna, potvrdio je novom objavom.

“Vrijeme je za novo poglavlje u mom životu”, napisao je kratko.

Par je u braku još od 2003. godine. Imali su brojne uspone i padove, a sve zbog glasina da je William nevjeran svojoj supruzi. Tamošnji mediji tvrde da se radi o više od 80 žena.

Razilazili su se barem dva puta godišnje, no na kraju bi se uvijek vratili jedno drugom. Rođenjem djece njihov odnos činio se čvršćim. Djelovali su kao sretna porodica, no stvarnost je bila drugačija..

William je 2008. godine nakon glasina o aferi s Maite Perroni, kolegicom iz serije “Cuidado con el Angel”, obznanio da više nije s Elizabeth. Tri godine kasnije i Elizabeth je saopštila da su ponovo prekinuli vezu, ovoga puta zbog njegove afere s Barbarom Mori.

“Odlučna sam stati na kraj ovom odnosu za dobro svoje djece i sebe, dugujem sebi poštovanje, prije svega kao ženi i majci”, rekla je tada. prenosu “Klix“.

Poznato je da je imao aferu s kolegicom Ximenom Navarrete s kojom je glumio u telenoveli “Oluja u srcu”, a kao najveća afera pamti se ona sa Jacqueline Bracamontes, kojoj se zaklinjao da će zbog nje ostaviti suprugu.
Također, protiv glumca je podignuta optužnica da je namamio maloljetnicu u sobu jednog hotela i prisilio je na spolni odnos. Iako je optužnica povučena, William nije demantovao da je spavao s njom, već samo kako ga je slagala u vezi sa godinama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh