Vijesti

Detaljan sedmični horoskop od 31.01 do 06.02 – Sreća bi mogla da prati Blizance, Lavove i Vage

Sreća bi mogla da prati Blizance, Lavove i Vage

Horoskop - Žena.rtl.hr

OVAN; Velike su šanse da se se vrate neke teme iz prošlosti ili da morate ponovo da surađujete sa ljudima koji nisu po vašem ukusu. Ostanite sabrani, kasnije bi mogli biti zadovoljni što ste svoj dio posla odradili profesionalno. Provodite više vremena na mjestima na kojima se osjećate dobro.

BIK; Pojedine Bikove očekuje putovanje zbog posla. Ostvari ćete kontake sa osobama iz vaše struke, koji će vam pomoći da proširite svoje znanje i ostvarite nove poslovne suradnje. Očekuje vas posjeta “naporne” rodbine.

BLIZANCI; Očekuju vas velike frustracije zbog financijskih poteškoća koje su prolaznog karaktera. Odnosi sa kolegama na poslu postaju sve bolji i bolji. Vrijeme je da nešto poduzmete po potanju vaše kondicije, aktivirajte se.

RAK; Sve stvari koje dogovorite, odmah ćete sprovoditi u djelo. Izmjenjivaće te dva načina rada, jedan u tišini a drugi veoma dinamičniji. Potrudite se da manje jedete i da se više krećete. LAV; Budite još malo strpljivi, vaše zasluge bi uskoro mogle izaći na vidjelo i svima će biti jasno.

Ne forsirajte ništa, budite strpljivi i pričekajte da i drugi vide to što stei vi vidjeli. To što bolje zapažate stvari, vaša je prednost. DJEVICA; Pojedine Djevice će biti u iskušenju da podlegnu vlastitoj pohlepi, htjeli ne htjeli. Skromnost je uvijek bila vrlina. Trudite se da budete umjereni u svemu.

VAGA; Mnoge Vage koje budu gledale da usavrše svoje znanje mogle bi da budu na velikom dobitku. Budite na oprezu i ne idite preko svojih granica. ŠKORPIJA; Očekuju vas poslovna putovanja. Zaposlene Škorpije dobijaće odlične nove ideje. Prestanite da ljudima namećete svoje stavove.

STRIJELAC; Većina vaših poslova mogla bi da krene nekim novim pravcem koji vjerovatno niste očekivali. Spremite se, moguća su iznenađenja koja će donjeti priliku za razvoj vaše kreativnosti. Ako ste u mogućnosti, putujte. JARAC; Sve što budete radili, biće mirno bez prevelike atrakcije. Više ćete uživati u atrakcijama. Mnogi će razmišljati o svojim postignučima iz prošlosti.

VODOLIJE; Nemojte umišljati da možete više od noga što zaista možete da se ne bi suočavali sa frustracijama. Budite realni i postavite realne ciljeve. Ne budite preveliki materijalisti RIBE; Većina Riba će shvatiti koliko zapravo voli ono što radi. Neki će se odlučiti na promjenu frizure. prneois “Infopult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh