Vijesti

OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ NAKON POMIRENJA DALILE I CARA: Oštra reakcija, spomenula mu i MAJKU – HAOS POČINJE

U domaćoj javnosti kao bomba odjeknula je vijest o pomirenju Dalile Dragojević i Filipa Cara, a tim povodom se za Pink.rs oglasila njegova bivša djevojka, rijaliti zvijezda Maja Marinković.

Dalila i Car su poslije žurke razgovarali do ranih jutarnjih sati u pušionici, gdje su pali i vreli poljupci, a Maja kaže da ovim šok-potezom nekadašnjih ljubavnika zapravo nije iznenađena.

-Već viđeno, ništa što se ponovo nije moglo očekivati. Ja im želim svu sreću, oni zaslužuju jedno drugo. Vjerujem da mu je i majka ponosna, ipak je ponovo osvjetlao obraz Crikvenice – u svom stilu rekla je Maja za Pink

Podsjetimo, iako su Dalila i Filip nedeljama unazad govorili da jedno drugo ne žele, te da se nikada ponovo ne bi upuštali u emotivnu vezu jedno s drugim, sve su demantovali jutrošnjim poljupcima, o kojima će se naširoko pričati u Bijeloj kući narednih dana, počevši od večeras, kada je na programu emisija “Pitanja gledalaca”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh