Vijesti

AMAL CLOONEY NAPOKON U JAVNOSTI: PRELIJEPA ADVOKATICA ZNA KOJI KOMAD GARDEROBE SKIDA GODINE

Nakon nekoliko mJeseci boravka u Australiji George Clooney se vratio u Sedinjene Američke Države. Slavni 60-godišnji glumac i reditelj bio je u Australiji zbog snimanja filma “Ticket To Paradise” reditelja Olivera Parkera.

Amal i George Clooney - Hayat

U romantičnoj komediji, čija se premijera očekuje u oktobru 2022. godine, njegova glavna glumačka partnerka je Julia Roberts. George i Julia glume razvedeni par koji putuje na Bali kako bi spriječio svoju kćerku da se uda i napravi istu grešku koju su oni napravili prije 25 godina.

Samo dvije sedmice prije završetka, snimanje je prekinuto zbog pojave koronavirusa na setu i pretpostavlja se kako će ova pauza trajati barem dva mjeseca, zbog čega bi i datum premijere mogao biti i promenjen.

George zbog toga nije previše tugovao i nakon povratka u SAD odmah je pojurio na večeru sa suprugom Amal i njihovim dobrim prijateljima, Cindy Crawford i Rende Gerberom.

Naravno, znatiželjni fotografi jedva su dočekali da snime njegovu lijepu suprugu, koja se rijetko pojavljuje u javnosti.

Slavna 43-godišnja advokatica na večeru je došla u jednostavnoj odevnoj kombinaciji. Baza njenog izdanja bili su crni komadi. Uz majicu u toj boji odabrala je crne kožne pantalone i gležnjače, a za dašak svježine pobrinula se kratka jakna od brušene kože u oker nijansi. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh