Vijesti

Totalno ludilo južnoameričkog fudbala: Navijač ušao na teren s nožem i krenuo na fudbalera

Najnovije divljačke scene dolaze iz brazila i to sa utakmice mladih timova, a igrale su U20 ekipe Sao Paula i Palmeirasa.

nož, fudbalski teren - screenshot

Scene tuča između navijača i igrača, jurnjava za sudijama, gađanje igrača oštrim predmetima, pa i korištenje vatrenog oružja… postale su uobičajene scene na južnoameričkim stadionima, koji su, pogotovo u posljednjih nekoliko godina, postali krvava borilišta.

Najnovije divljačke scene dolaze iz Brazila, i to sa utakmice mladih timova, a igrale su U20 ekipe Sao Paula i Palmeirasa.

Jedan iz mase razjarenih navijača našao se iznenada na terenu i pokušao se fizički obračunati s jednim od igrača Palmeirasa, a da nisu reagovali igrači iz Sao Paula i otjerali navijača s terena, ko zna kako bi se sve završilo.

Tu nije bio kraj drame jer se na terenu pojavio još jedan navijač i to ovog puta s nožem u ruci, te je počeo prijetiti jednom od igrača, ali je onda konačno reagovala i policija.

Glavni sudija je nož odnio pored terena i predao ga delegatu utakmice, nakon čega je utakmica nastavljena i završena pobjedom Palmeirasa 0:1. prneosi “Avaz“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh