Vijesti

MUHAREM SERBEZOVSKI PRIZNAO U KOJU KOLEGINICU JE BIO ZALJUBLJEN 50 GODINA!

Pjevač Muharem Serbezovski, priznaje da mu je teško jer je ostao “bez svojih saboraca”, kolega sa kojima je gradio uspješnu karijeru i otkrio da bi želio da za svakog od njih otpjeva po jednu pjesmu.

Muharem Serbezovski - Vreme.com

Naime, u vrijeme kada je imao najviše nastupa, vremena su bila drugačija i pjevači su stalno bili na bini i u kolima, a danas je, kako kaže, sve drugačije. Najteže mu pada što je ostao “bez svojih saboraca”.

Sjedim za volanom po 1.500 kilometara i nije mi teško, a, recimo, moj sin gdje god može ide avionom. Takva su generacija – nasmijao se pjevač koji ističe da ne voli “kafanski fakultet”.

Onaj ko je rođen za pjesmu, njemu ne treba kafanski fakultet. Muzika je širok pojam i moram da budem iskren i neskroman. Ja sam trenutno najveća živa legenda u Jugoslaviji. Svi oni koji su bili uz mene, nema ih više. Šaban, Tozovac, Novica, Sinan, Džej, ostao sam sam – tužno je ispričao Muharem, koji je za Sinana Sakića napisao pjesmu “Sinane, legendo”.
Želim da otpjevam pjesmu za svakog kolegu ponaosob – istakao je, pa priznao i kojom pjevačicom je bio opčinjen 50 godina. prenosi 2Hayat“.

Jeste Redžepova, ali Usnija. Ona je primadona, dama, ljepotica. Bila je slabiji pjevač od Esme, ali veoma inteligentna žena – iskreno je rekao Muharem Serbezovski za “Grandonline”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh