Vijesti

NEDAVNO SE UDALA, A SAD SAOPŠTILA PRELIJEPE VIJESTI: Oglasila se na Instagramu, svi čestitaju (FOTO)

Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz rijaliti programa “Zadruga” jer je udarila štiklom u glavu bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu. Po izlasku iz rijalitija posvetila se porodici, ali i novom izabraniku.

Miljana je samo par sedmica nakon napuštanja Bijele kuće riješila da se uda i ozvaniči ljubav sa svojim izabranikom. Podijelila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj se vidi da nosi zlatnu burmu, a ubrzo se oglasila i potvrdila da je izgovorila sudbonosno da.

Miljana se sada pohvalila svojim fanovima da je kupila hotel na Zlatiboru. Raspisala je konkurs za posao i pozvala zaniteresovane da kontaktiraju menadžerku.

– Kupila sam hotel. Hitno potrebni: kuvari, konobari, recepcionari, sobari. Za sve informacije javite se menadžerki – napisala je Miljana na svom Instagram profilu i ostavila kontakt telefon.

Nema sumnje da joj je ovaj poslovni potez pun pogodak, s obzirom na to da je na Zlatiboru turizam veoma razvijen. Nama ostaje da ispratimo kako će se Miljana snaći u ugostiteljskim vodama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh