Vijesti

Milica Pavlović izvela baku iz staračkog doma: Pjevačica ispunila obećanje, ljubila je i grlila bez prestanka!

Pjevačica Milica Pavlović održala je obećanje koje je dala baki i posljednji dan u 2021. godini na izmaku je provela sa ženom koja ju je odgajila. Naime, ona je baku Radu izvela iz staračkog doma i odvela je u restoran na ručak, a dirljive snimke njihovog susreta pjevačica je objavila na Instagramu.

Milica Pavlovic , baka - Ekskluziva

Naime, Pavlovićeva je najprije podijelila video iz automobila gdje baki udjeljuje komplimente i govori joj da je najljepša i najdivnija.

– Mnogo si slatka. Prelijepa si, najljepša si, svi te čuvaju, svi te vole. Ja imam najljepšu babu i najbolju – govorila je Milica baki, a na narednom storiju ona sa Radom sjedi u restoranu i ljubi je:

– Srce moje i duša moja. Čuvajte svoje najmilije. To vam želim os srca i oni su čuvali vas. Ne zaboravljajte šta je vrijednost života – napisala je Milica. prenosi “Ekskluziva“.

Podsjetimo, Milica je izjavila da je baka njena najdraža osoba u životu koju ima.

– Ja ne znam što je to čudno i ne znam zašto se ljudi stide svojih starih, svi ćemo biti stari jednog dana. Ja imam veću poveznicu sa starijima, jer sam odrasla sa njima, ali da opet biram, ja bih opet sa njima. Ta vrsta ljubavi, zajedničkog povjerenja, to je nešto nevjerovatno. Što se tiče bake, evo donedavno sam zaista mislila da postoji šansa da radim u Beču, ali ipak ne radim. Pokušali smo taj nastup da odradimo još prije kovida, šest mjeseci unaprijed smo zakazali, pa smo prizivali tu dobru energiju, da budu dobri uslovi da se proslavi Nova godina…

– Kada me je menadžer pitao da li želim drugu opciju, ipak smo imali desetak ponuda, doduše u tom momentu je možda ostalo tri, ja sam mu rekla: „Nemoj mi zamjeriti, ako nije suđen taj Beč, ja ću ipak uzeti baku tog dana i odvesti je, zdravlje bože, na ručak, na dobro vino, a uveče ću slušati Jelenu Rozgu ili Saleta Matića uz koga znam da ću se lijepo provesti”. Eto jedne poruke – Nije sve u parama, već u ljudima oko vas – rekla je pjevačica jednom prilikom za 24sedam.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh