Vijesti

Mladić koji je pozirao pored BMW-a na Kapiji uputio javno izvinjenje

Mladić koji je izazvao bijes građana Tuzle nakon što se fotografirao pored parkiranog automobila ‘BMW’ na Kapiji u Tuzli, uputio je javno izvinjenje putem društvenih mreža.

Naime, mladić, Stefan Antunović rođen 1997. godine sa adresom boravka u Oberhausenu (Njemačka), priznao je da je počinio veliku grešku te je izrazio žaljenje zbog učinjenog.

Podsjetimo, mladić je vozio pješačkom zonom na tuzlanskom Korzu kako bi pozirao pored svog automobila baš ispred spomen obilježja na Kapiji gdje je ubijena tuzlanska mladost, što je izazvalo bijes javnosti,pišu Vijesti

Kako je saopćila glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić u vezi s ovim događajem obaviješten je sudija Općinskog suda Tuzla (Odjeljenje za prekršaje) i imenovani će biti prekršajno sankcionican po članu 3. stav 1. tačka 3. Zakona o javnom redu i miru TK shodno članovima 38. i 130. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh