Vijesti

Potresna ispovijest pjevača: ‘Kada vam s 33 godine kažu da imate 18 mjeseci života’

Da britanski pjevač Tom Parker boluje od tumora mozga, saznao je dok je njegova supruga, glumica Kelsey Hardwick, bila trudna s njihovim drugim djetetom, sinom Bodhijem.

Tom Parker i porodica - Instagram

Od toga je sada prošlo nešto više od godinu dana, a situacija je i dalje loša kao što je bila.

Upravo se zato svim snagama pjevač bori za prenamjenu sredstava iz državne blagajne u istraživanje i liječenje bolesti kojima medicina, zasad, ne može doskočiti.

Naime, njemu je dijagnosticiran rijedak i neizlječiv tumor na mozgu.

Sada je zajedno s kolegama iz benda ‘The Wanted’, koji je prošle godine obilježio deset godina od osnivanja, sudjelovao u showu ‘Good Morning Britain’ gdje se osvnuo i na svoje trenutno stanje, piše Story.hr.

“Trenutno pucam, iskreno. Čudno je biti u ovoj jednakoj poziciji godinu dana kasnije”‘, rekao je muzičar te dodao:

“Svejedno, jako sam sretan što sam ponovno s dečkima i drago mi je što s vama mogu biti iskren”.

Početkom mjeseca, pjevač je govorio o tome koliko bi se novca trebalo izdvojiti iz državne kase za medicinska istraživanja.

“Ushićen sam što je u roku od godine dana pronađen lijek protiv COVID-19, ali ni desetljeća nisu dovoljna za pronalazak boljih načina liječenja, a kamoli lijeka za tumore mozga. Zašto je potrebno toliko dugo da klinička ispitivanja prođu?”, zapitao se.

Također je iskreno rekao:

” Bilo je ovo zanimljivo putovanje do sada i iskusio sam trenutke nevjerojatne tuge i mraka… Neke od tih trenutaka, u kojima sam se našao na dnu, pripisujem razini toksičnosti u samom procesu liječenja. Uistinu je užasno i odvratno, ali to je bio moj jedini izbor i nadam se da sam obavio posao koji sam trebao”, rekao je Tom osvnuvši se na samo liječenje.

Od otkrića strašne dijagnoze, Parker je prošao hemoterapiju i radioterapiju.

Također, nedavno je obavijestio javnost da mu se tumor smanjio do te do mjere da ga njegovi liječnici mogu držati ‘pod kontrolom’, ali ga svejedno ne mogu ukloniti.

“Tragično je i devastirajuće, a utjecaj bolesti na moju suprugu i djecu je stravičan. Užasno je kada vam s 33 godine kažu da imate još 18 mjeseci života. Pokušavamo ne previše razmišljati o tome, nema druge opcije’, rekao je Parker.

Uz to, dodao je da tumori ubijaju više djece i ljudi mlađih od 40 godina nego bilo koja druga vrsta tumora, ali, samo dva posto nacionalnog ulaganja u istraživanje raka dodijeljeno je istraživanju tumora mozga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh