Vijesti

“REKLA SAM DA”, DARKO ZAPROSIO BARBARU, ona objavila sliku: SVI ZGROŽENI ZBOG 1 DETALJA, uslijedila lavina komentara

Pjevač Darko Lazić i njegova djevojka Barbara Bobak otputovali su u Ameriku gdje zajedno rade, a slobodno vrijeme koriste kako bi uživali u romantičnim trenucima.

Barbara i Darko - novi

Od kako su uplovili u vezu, Barbara se nerijetko na svom Instagramu hvali poklonima kojima je folker obasipa, a zadnjim je podigla prašinu na društvenim mrežama.

Naime, ona je na storiju objavila fotografiju sata, a uz to kratko napisala: “Rekla sam da!”, što je mnoge navelo da pomisle da ju je Darko zaprosio satom umejsto prstenom.

“Vala, ja sam lepo rekla Darku, dva puta mu nije išlo redom, odnosno vjeridba, brak, djeca nego sve naopako, zato se i završilo sve kako jeste. Ja hoću po redu. Prvo neka svadbača ogromna, ludilo, pa će poslije djeca doći nared. Zasad živimo zajedno i baš nam je lijepo”, rekla je Barbara nedavno. prenosi “Novi“.

Barbara – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh