Vijesti

Gorica Dodik u misiji odbrane oca Milorada: Upitala Komšića “kojem narodu, vjeri i grupi ti pripadaš”

Na Košićevu izjavu ako stranci ne zaustave Dodika, “zaustavit će ga sami”, Dodik je rekao: “Čuj on, šta stoji iza njega, samo Bakir Izetbegović, i šačica Bošnjaka koji glasaju za njega da bi prevarili Hrvate”

Gorica Dodik - avaz

Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva BiH, poručio je da ukoliko stranci ne zaustave Milorada Dodika, neće biti drugog izbora nego da ga “zaustave sami”.

Dodik je jučer nakon sjednice Predsjedništva BiH komentirao ovu izjavu te rekao:

– Čuj on, šta stoji iza njega, samo Bakir Izetbegović, i šačica Bošnjaka koji glasaju za njega da bi prevarili Hrvate.

Ni ovo političko prepucavanje Dodika nije prošlo bez komentara njegove kćerke Gorice, koja je na Twitteru, uz Komšićevu izjavu, napisala:

– Koji vi? Kom narodu, kojoj vjeri, kojoj grupi ti pripadaš i u čije ime ti govoriš!?

Ovo je izazvalo lavinu reakcija, kako pozitivnih tako i negativnih.

Jedan od komentara korisnika Twittera je:

– Svaku odluku koju je Milorad donio u zadnjih godinu dana je korak bliže ka sopstvenom političkom kraju. Mislim da je ovo njegov posljednji pokušaj forsiranja svoje politike na narod, nakon čega će svakako u penziju na ovaj ili onaj način – i toga je svjestan. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh