Vijesti

Kolaps u Beogradu zbog snijega: Autobusi prepriječili ulice, pale bandere

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama na više mjesta u gradu autobusi ne mogu da se probiju od snijega

snijeg kolaps - novi

Od jutros je u Beogradu potpuni koplaps u saobraćaju, jer je snijeg izgleda opet iznenadio putare.

Neke linije gradskog prevoza su preusmerene, neke potpuno obustavljene, a mnogi autobusi prepriječili su se na ulicama Beograda.

Veliki zglobni gradski autobus preprečio se na uzbrdici u ulici Dragoslava Srejovića i zaustavio saobraćaj. Riječ je o raskrnici Dragoslava Srejovića i Volgine. Na kolovozu ima dosta ugaženog snega jer je napolju prava mećava, a koliko god se čisti, novi napada za tren oka.

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama na više mesta u gradu autobusi ne mogu da se probiju od snijega, pa je tako bilo i u Vojvode Mićka na Karaburmi i u Borskoj ulici na Miljakovcu.

U Bijelim vodama u Vodovodskoj ulici drvo je prepriječilo put.

U najvećem parku na Banovom Brdu pala je bandera, a kablovi sa strujom pod naponom vise na stazi gdje prolaze djeca i psi.

U Lominoj ulici, vjerovatno od snježnih nanosa, palo je drvo i ne samo što je preprečilo ulicu već je i oštetilo parkiran auto u blizini.

U Drajzerovoj je jutros prema rečima korisnika “Instagrama”, stajalo pet autobusa gradskog prevoza, dok su ljudi nastavljali pešaka, a slična situacija bila je i u drugim dijelovima grada.

Saobraćaj potpuno stoji na Miljakovci i kod Bubanj potoka. prneosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh