Film i TV

Dalila napustila emisiju, Dejan zaurlao na sav glas pa zaratio sa Mikijem i Irmom! SVI ZADRUGARI NA NOGAMA!

Opšti haos!

Dejan Dragojević - Screenshot

U toku je emisija Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem, zadrugari komentarišu klip svađe Filipa Cara i Dalile Dragojević. Nakon vikanja Dejana Dragojevića, voditelj se obratio Filipu Caru, prenosi Pink.

Da li ti je žao izgovorenih riječi? – pitao je voditelj.

U suštini Dejan je u pravu. Kad vidim ovako neki snimak, pitam se šta je to u nama da se tako vrijeđamo. Žao mi je, mislim da je i njoj žao pa se tako poslije nasmijemo. Da li sam ja lud ili šta ne znam. Ja nisam neko ko će se uplesti u njihove svađe, a ona se ubaci tako i onda nastane haos. Znam šta Dejan govori, ali ja nju vidim na drugačiji način, nemam taj pojam o njoj koji ima on. Nisam svjestan težinu tih riječi da bih mogao žaliti, nemam razvijennu svijest, evo vidiš i sa Majom. Sa Majom sam bio i prijatelj napolju, pa možda zato malo drugačije radim. U suštini sam surov i nemam osjećaja kad poludim i kada mislim da neko nije dobar. Za razliku od nje, ja nikada neću provocirati njih dvoje. Sve se slažem sa Dejanom ali ne ovo za Karića, jer sam ja stekao utisak kao da ona jednog muškarca voli, u drugog je zaljubljena sa trećim flertuje. Ne mogu to opisati. Izluđen sam, ova me grebe, ova trči za mnom i dobacuje – govorio je Filip.

Ova te čupa, grebe, svašta ti radi i ti kažeš nije ništa, a nju urnišeš zbog jednog razgovora sa Osmakčićem, ajde bježi tamo. Ovo niko nikada nije nekom rekao, sram vas bilo! Ja nisam lud, nemojte mene praviti budalom! Ma*š bre tamo! – zaurlao je Mića.

Osoba sa kojom mi se dešavaju ove psovke, ja ne jurim i ne provociram, puštam da sama rješava svoje probleme. Ona je meni prva aludirala na sve, nije opravdanje, nema ga. Ali nisam mogao. Trebao sam samo otići ali nisam uspio. Do slave je nikada nisam uvrijedio, svi ste svjedoci, ali nakon tog dana je drugačije gledam. Sve što je Dejan rekao je u pravu, ne znam šta da kažem, evo Dejane neka ti ovaj video bude za nauk da budeš bolji, ne znam, ja ne mogu da se mijenjam – vikao je Car.

Filip je ostavio nju, ustvari ušao je u odnos sa njom a nju nije ni ostavio. Htio je da podigne svoj ego, sada bi vjerovatno da uđe neko novo meso. Sada jedni drugima pogledima daju povoda da imaju navodno neku komunikaciju, a poenta je da još nisu završili jedno sa drugim. Ti ako si pametan, staviš liniju do koje možeš da vrijeđaš. Ti sve što kažeš, kažeš samo da bi sebe odbranio – ubacio se Dejan.

Ne mogu više – plakala je Dalila.

Dejane, tvoja reakcija sada je onakva kakva je trebala da bude kada te je žena prevarila. Naravno da će ona urnisati Filipa jer je život uništila zbog njega! Nemoguće je da sada njega više boli to što je pružio ruku od cjelokupne situacije! Ona više ne zna gdje bije, samo se pravi da je jaka, a ustvari je totalno pukla – ubacio se Miki.

Vi ste svi ovdje bolesni! Ti si pun mržnje prema njemu! – vikao je Đedović.

Kada sam joj zamjerao, polio sam je vodom, ona je govorila da nije istina. Imao sam u povjerenja u nju, desilo se šta se desilo. Sada se završilo, ohladio sam se i drugačije gledam stvari. Ona će sada biti etiketirana zbog sreće šta? – govorio je Dejan.

Tebi da dođe bivša i da vidiš sve ovo, sigurno bi se zapitao ‘sa kim sam ja bio’ – ubacio se Karić.

Ti si mnogo gore stvari rekao Dejanu, da li to znači da ga mrziš? – pitao je Miki Đedovića.

Da li si pretrpjela nasilje? Kako možeš ovo da podržavaš? – pitao je Dejan.

Svaki put koristiš moju situaciju i hoćeš da me podbodeš! Pu*i ku*ac Dejane Dragojeviću! – urlala je Irma.

Žrtva nasilja ovo ne bi smjela da podrži! – nastavio je Dejan.

Da li je ovo dobar čovjek? Milane, opet ovo radi – vikala je Irma.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh