Vijesti

Svjedok pucnjave kod Dečana: Prizor je bio jeziv, sve se desilo u nekoliko trenutaka

Pred autobus je izašla maskirana osoba i počela je da puca na nas, rekao je čovjek koji je sjedio na prvom sjedištu autobusa

policija Kosovo - N1

Svjedok zločina koji se dogodio sinoć u selu Glođani kod Dečana, koji je bio u autobusu u trenutku napada u kome je ubijeno troje ljudi, ispričao je da se sve dogodilo u nekoliko trenutaka i da je prizor bio jeziv, prenosi Gazeta express.

– Pred autobus je izašla maskirana osoba i počela je da puca na nas. Sve se desilo veoma brzo – rekao je čovjek koji je sjedio na prvom sjedištu autobusa.
Direktor policije Samedin Mehmetaj za medije je ranije govorio o jezivom zločinu koji je potresao cijelu državu, prenosi Gazeta Express.

Kazao je da trenutno postoje dva-tri traga na kojima se radi na otkrivanju počinitelja zločina.

– Sve relevantne jedinice su ovdje. Trenutno imamo dva-tri traga na kojima radimo. Nažalost, ne možemo dati detalje jer je sve u početnoj fazi – rekao je Mehmeti.

Podsjetimo, u pucnjavi je poginulo dvoje učenika i vozač autobusa, dok su povrijeđene dvije osobe. prenosi avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh