Vijesti

Ruski MMA borac ubio liječnika: Svjedok tvrdi da su se potukli zbog vakcine

Akmal je bio poznat kao žestok antivakser, a upravo je to bila tema njihove svađe, jer ruski borac nije prihvaćao savjete svog liječnika,

Akmal Khozhiev -DOC POLICE GUAM

Ruski MMA borac, Akmal “AK 47” Kožijev (Khozhiev), nalazi se u zatvoru jer je optužen za ubistvo liječnika Mirana Ribatija.

Čovjek koji je bio svjedok ubistva, rekao je da su liječnik i borac uživali u večeri, da bi potom nastala žestoka svađa i sukob koji je završio bodenjem nožem. prneosi “Avaz“.

Akmal je bio poznat kao žestok antivakser, a upravo je to bila tema njihove svađe, jer ruski borac nije prihvaćao savjete svog liječnika, već je na njih jako burno reagovao do te mjere da je počeo gušiti liječnika, a potom ga izbo s komadom kosti koja je ostala od večere, a potom i nožem. Ribati je ubrzo umro, a borac je priznao ubistvo i sad čeka presudu.

Uz MMA karijeru radio je i kao trener u teretani donedavno, prenosi ruski mediji. Međutim dobio je otkaz jer je prijetio zaposlenicima i posjetiocima, a i ranije je bio poznat kao vrlo agresivna i neugodna osoba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh