Vijesti

OTAC MALENE DŽENE: NAJTEŽE NAM JE BILO REĆI DJEČACIMA DA IM SESTRE VIŠE NEMA

Porodici dvogodišnje Džene Gadžun, koja je preminula uslijed komplikacija nastalih tokom operacije u privatnoj klinici u Sarajevu, danas se srušio svijet.

Nesretna djevojčica iz Kaknja - Klix.ba

Roditelji Muris i Amila su neutješni, kao i Dženina braća.

– Najteže nam je bilo kako reći dječacima, da im sestre više nema. Morali smo im reći, nismo mogli sakriti njeno odsustvo. Odvojili smo ih od kuće, samo da nisu tu – kazao je Muris Gadžun za Avaz.

Povodom smrti ove djevojčioce na ulici u Kaknju je postavljen baner sa fotografijom Džene na kojem piše: “Tužan dan, najtužniji: Džena – džennetska ptičica”.

Naš Kakanj danas je obavijen tugom, velikom i neizmjernom tugom za jednim malim životom. Naše molitve su uz roditelje i porodicu. Molimo Allaha dž.š. da maloj Dženi podari džennet, a roditeljima i porodici sabur u ovim teškim trenucima. Apelujemo na nadležne organe da utvrde odgovornost pojedinaca kako se nikome nikad ne ponovi. El-Fatiha – naveo je načelnik Općine Kakanj Mirnes Bajtarević.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh