Vijesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2021.

Strelčevi u vrtlogu želja, Jarčeve muče stomačne tegobe

OVAN

POSAO: Nemate konkretan odgovor na pitanje o projektu koji vas zanima. Vaši saradnici očito nisu spremni na neke inovacije. LJUBAV: Želite mir u kući, porodici. Zapostavljate ukućane radi posla. ZDRAVLJE: Problem sa kičmom.

BIK

POSAO: Verovatno ste već duži period opsednuti nekom finansijskom situacijom. Sve možete da popravite ako imate strpljenje. LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni. Nema većih dešavanja. ZDRAVLJE: Dobro se držite.

BLIZANCI

POSAO: Imate dobre aspekte da proširite posao. Radite na tome, posebno na saradnji sa jednim Bikom. LJUBAV: Posvetite se domu, porodici. Deca vas jako vole i traže pažnju. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Proverite sva poslovna dokumenta bar mesec dana u nazad. LJUBAV: U svom domu takođe radite na rešavanju zaostalih računa koji vam unose nervozu. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više energije.

LAV

POSAO: Objasnite saradnicima vaš princip rada. Takođe ih obavestite da ste brzi i sposobni za sve i da ne trpite sporost. LJUBAV: Emotivno ste u vezi sa osobom koja je zahtevna. Vaš temperament to ne trpi. ZDRAVLJE: Trenutno nemate problema.

DEVICA

POSAO: Neko vas koči na poslu, blokira. Pronađite uzrok vašeg trenutnog nezadovoljstva. LJUBAV: Poznanstvo sa emotivnom Vagom daće dobar ljubavni život. ZDRAVLJE: Izbacite stres fitnesom. VAGA

POSAO: Novac očekujete od saradnika iz znaka Bik u drugoj polovini dana. LJUBAV: Niste ni malo naporni za bilo koji vid saradnje u ljubavi. Imaćete susret sa Jarcem ukoliko ste sami. ZDRAVLJE: Ne razmišljate o tome danas.

ŠKORPIJA

POSAO: Kuća i posao najvažniji. Poznavajući vaše sazvežđe dok ne donesete novac u kuću, nema mira. LJUBAV: Slobodnim Škorpijama potreban je izuzetno jak i emotivan partner. Niste ljubitelj površnih veza. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.,piše Lepaisrecna
STRELAC

POSAO: Naivnost jedna od poznatih osobina Strelčeva danas ima veliku snagu, jednostavno dominira. Ako je ikako moguće, menjajte se. LJUBAV: Strelčevi traže iskrenost, moral ali i dobru zabavu. ZDRAVLJE: Osetljivost u predelu zglobova ruke.

JARAC

POSAO: Radite preterano. Neće biti novca danas. Nema potrebe da radite prekovremeno. LJUBAV: Budite sigurniji u sebe. Partner zna da ceni vaš osećaj moći. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

POSAO: Dodatni plan, ideja je uvek važna u svakom poslu. Nešto kao zamena kolega na radnom mestu. Morate to uvek da imate u glavi. LJUBAV: Dobar dan za sve koji žele da izađu i opuste se. ZDRAVLJE: Zbog preteranog stajanja ili sedenja opterećenje kičme.

RIBE

POSAO: Pronaći ćete nešto zanimljivo ili inovativno ukoliko uključite treće oko. LJUBAV: Partner pokazuje nepoverenje. Dokažite ljubavlju da ste stabilna osoba. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi ili vratu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte… posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh