Vijesti

Skup podrške Pavloviću u Prijedoru: Ostavka ne!

U Prijedoru je počeo skup podrške gradonačelniku Daliboru Pavloviću, a kojeg je zbog skandaloznih fotografija stranački šef Milorad Dodik pozvao da podnese ostavku.

vijesti

Prijedorčani su na transparentu ispisali “Gradonačelniče mi smo vas birali, mi stojima iza vas. Ostavka ne!“

Na skup je stigao i Dalibor Pavlović sa suprugom, koji je u četvrtak saopštio da je podnio ostavku, ali je danas Saša Bursać, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u ovom gradu kazao da će gradonačelnik Prijedora, ipak sutra potpisati ostavku na ovu funkciju.

“Ostavka nije potpisana i poslana Centralnoj izbornoj komisiji zbog proceduralnih razloga. Imali smo Skupštinu grada Prijedora i bilo je potrebno uraditi neke proceduralne stvari. Ostavka je najavljena i po mojim informacijama biće potpisana i poslana sutra”, rekao je Bursać za “Nezavisne”.

Pavlović je izjavio da je kriv što je čovjek, “što je radio 16 sati dnevno, i subotom i nedjeljom”.

“Napali su me kada mi je žena bila u babinama, sve mogu dozvoliti da mi diraju, ali porodicu ne, porodica je svetinja svih nas, Bog je taj koji sudi, neka meni sudi po mojim djelima a njima po njuhovim”, kazao je on,pišu Vijesti

Skup podrške Daliboru Pavloviću podržava i cijeli Gradski odbor SNSD Prijedor.

“To je njegov mandat i on odlučuje o tome. Mi idemo na skup da ga podržimo kao prijatelja”, istakao je Bursać prije skupa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh