Vijesti

Vakcinalni punkt u Zetri se zatvara 1. novembra, vakcinacija se nastavlja u domovima zdravlja

Vakcinalni punkt u Zetri se zatvara 1. novembra, vakcinacija se nastavlja u domovima zdravlja

Ministarstvo zdravstva Kantona Sarajevo (KS) i Radna grupa za koordinaciju vakcinacije u KS obavijestili su javnost da se vakcinalni punkt Zetra zatvara 1. novembra ove godine, prenosi Anadolu Agency (AA).

U isto vrijeme, naglašavaju kako će se proces vakcinacije nastaviti neometano provoditi na punktovima organiziranim pri domovima zdravlja.

“Svi koji imaju termin revakcinacije do navedenog datuma pozivaju se da dođu u Zetru, u skladu sa uputstvom proizvodača vakcine koju su primili”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da svi oni koji žele primiti prvu dozu vakcine mogu to do ovog datuma učiniti na u Olimpijskoj dvorani Zetri, s tim da će im se revakcinacija organizirati u domovima zdravlja u kojima se liječe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh