Vijesti

Najgore stvari koje možete reći tokom intimnog odnosa

Bez obzira jeste li u dugoj vezi sa svojim partnerom, tek se upoznajete ili odmah znate da će to biti veza za jednu noć, trebate pažljivo komunicirati i birati riječi jer vrlo lako možete povrijediti drugu stranu.

Strast & ljubav - MyCupOfTea.rs

Ne trebate prihvaćati stvari koje vam se ne sviđaju, ali postoji ipak neka granica i neke stvari ne biste trebali reći tokom seksa.
Kritiziranje tehnike

Reći nekome da nešto krivo radi uništit će njegovo samopouzdanje. Zaslužujete zadovoljstvo, ali radije taj razgovor ostavite za nakon seksa i nemojte krenuti s kritikom – recite što biste voljeli probati, kako vam koja stvar odgovara.

Izgovaranje tuđeg imena

Gotovo uvijek se radi o imenu bivšeg partnera, a ne nekog člana obitelji ili prijatelja. Ljudi većinom izgovore tuđe ime u trenutku doživljavanja orgazma kada na trenutak gube razum, na vrhuncu intimnosti pa je lako shvatiti da je ova greška nenamjerna, ali je za partnera svakako ogromna. Osim toga, izbjegnite bilo kakva uspoređivanja s bivšim partnerima.

Pitanje o spolnim bolestima

Ovo pitanje je zdravorazumsko, osobito ako je riječ o kratkotrajnim aferama, ali krevet definitivno nije mjesto gdje bi se ono trebalo postaviti. Odnosno, ako vas to brine, odgovor saznajte prije nego dođete do kreveta, prenosi Večernji list.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh