Vijesti

Ako navijači još uvijek misle da sanjaju: Objavljene prve fotografije Ronalda u dresu Junajteda

Još nije poznato koji će broj na dresu Portugalac nositi

Christiano Ronaldo - Twitter

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo (Cristiano) vratio se u Mančester junajted nakon 12 godina u kojima je nastupao za Real Madrid i Juventus. Portugalac je odlučio da mu, vjerovatno, posljednji klub bude onaj u kojem je stekao prvu slavu.

I ako navijači Junajteda i dalje misle da je san, klub sa Old Traforda je na svojim društvenim mrežama objavio prve fotografije Ronalda u dresu “Crvenih đavola”.

Portugalac je legenda Mančester junajteda za koji je nastupao u periodu od 2003. do 2009. godine i za to vrijeme uspio je skupiti 196 nastupa i 118 pogodaka, a osvojio je sve što je mogao osvojiti, što uključuje i Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg igrača svijeta u jednoj sezoni.

Ronaldo je potpisao dvogodišnji ugovor prema kojem će zarađivati 30 miliona eura po sezoni, a dobio je i opciju produžetka saradnje na još jednu. Engleski mediji su objavili da bi Ronaldo mogao ponovo zaigrati za Junajted 11. septembra u utakmici protiv Njukastla, a još je jedina nepoznanica broj koji će nositi na dresu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh