Vijesti

U Banjaluci vakcinacija bez zakazivanja za zaposlene u oblasti ugostiteljstva i turizma

Vakcinacija protiv koronavirusa organizovana je do 15 časova, a na raspolaganju su im vakcine četiri proizvođača

Predstavnici Instituta za javno zdravstvo bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) i Udruženja poslodavaca turizma i ugostiteljstva RS-a “HoReCa” danas su u Banjaluci organizovali vakcinaciju protiv koronavirusa bez zakazivanja termina za radnike ugostiteljskog sektora u prostorijama instituta, javlja Anadolu Agency (AA).

Vakcinacija je organizovana od 9 do 15 časova, a dostupne su vakcine Pfizer, Sinopharm, Sputnik V i AstraZeneca.

Vakcinisati se mogu radnici iz banjalučke regije u oblasti ugostiteljstva, turizma, hotelijerstva, muzičke djelatnosti, organizacije muzičkih i kulturnih događaja, zaposleni u noćnim klubovima i u proizvodnji vezanoj za sektor ugostiteljstva i turizma.

Iz udruženja “HoReCa” pozvali su sve poslodavce, ugostitelje i njihove radnike da se odazovu pozivu i uključuje u proces imunizacije.

“Samo na taj način možemo doprinijeti očuvanju sektora ugostiteljstva i turizma RS-a i ne doći u situaciju eventualnog uvođenja novih mjera u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini”, navode iz udruženja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh