Vijesti

Josip Pejaković posjetio piramide u Visokom: Nakon 17 operacija, raznih grešaka ljekara, moje srce je ovdje profunkcioniralo

Ovo je za njega prvi put nakon 17 operacija da obilazi tunele gdje boravi već sedam dana

Josip Pejakoviić - Depo.ba

Velikan bh. glumišta Josip Pejaković posjetio je tunel Ravne kod Visokog.

Ovo je za njega prvi put nakon 17 operacija da obilazi tunele gdje boravi već sedam dana.

– Bez obzira koliko ja nauku poštujem, i uvijek u tome podržavam one koji o tome znaju više od mene, ali moja znatiželja na kraju i prevazilazi tu mogućnost oko same nauke i odmah smo se tu našli bez ikakve dileme oko cijelog projekta. Ni sanjao tada nisam da ću ući u zdravstvene probleme koji su gotovo neviđeni. 17 raznoraznih operacija, raznih grešaka ljekara, amputacija mogućih nogu. Na kraju sam se odlučio da dođem ovdje – kazao je Pejaković.

Glumački velikan se sastao i sa košarkašem Jusufom Nurkićem, a dočekao ga je prof. dr. Semir Osmanagić, areholog i osnivač Fondacije “Bosanska dolina piramida”.

– Jako poštujem nauku, a činjenica je da ovdje postoje izvjesni joni koji su uvijek bili i ostali izvor života. Moje srce je profunkcioniralo nakon tri infarkta, kao i moje noge sa krvnim žilama – kazao je Josip Pejaković za oficijelni youtube kanal Fondacije. piše “Depo“.

Dodaje kako energiju također crpi i od samog Osmanagića.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh