Vijesti

Detaljan mjesečni horoskop za Avgust – Šta bi mogli očekivati Vaga, Škorpija i Strijelac

Detaljna mjesečna astro prognoza za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije i Strijelca.

Žena - Tarot-horoskop.com

Vaga: Vage će biti jako harizmatične u ovom mjesecu, ali ne smiju žuriti u ljubavne veze. Iskoristite povoljan položaj planeta opustite se i dozvolite ljubavi da polako cvjeta. U ovom periodu ćete imati priliku da preispitate svoju svrhu.

KARIJERA: Ovo će biti jako koristan period za napredak u karijeri. Atmosfera na radnom mjestu će biti skladna i imaćete korektan odnos sa radnim kolegama, što bi vam moglo biti od pomoći u postizanju ciljeva. Bićete prikladno nagrađeni za svoj trud i rad.

FINANSIJE: Avgust bi mogao biti jako profitabilan mjesec za osobe rođene u znaku Vage. Privrednici i izvoznici moći će ostvariti veliku dobit od svojih poslovnih aktivnosti. ZDRAVLJE: Ovo će biti jako povoljan period kada je u pitanju vaše zdravlje. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli imati nekih manjih zdravstvenih problema, ali uspjećete ih riješiti bez problema.

OBRAZOVANJE: Položaj planeta će imati negatian uticaj na osobe koje studiraju ili one koje usavršavaju svoje vještine. Koncentracija će biti jako niska što će se negativno odraziti na učenje. PUTOVANJE: Putovanja bi za vas mogla biti gubitak vremena i novca, a neće biti ni uživanja zbog čega bi bilo bolje odgoditi putovanja za neki drugi period.

Škorpija: U vašem ljubavnom životu bi moglo doći do nekih problema. Pokušajte sve probleme da riješite sporazumno. KARIJERA: Vaša karijera bi u avgustu mogla krenuti uzlaznom putanjom, a neke vaše radne kolege bi vam mogle biti od velike pomoći u tome. Moći ćete računat na podršku svojih radnih kolega ali i svojih nadređenih.

FINANSIJE: Biće ovo jako povoljan period za započinjanje novih projekata koji bi vam mogli donijeti jako lijepu zaradu. Ipak budite oprezni prilikom raspodjele svog novca i odvojite jedan bio za slučaj da stvari krenu kako ne treba.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše zdravlje nećete imati većih zdravstvenih problema. Vodite računa o svom zdravlju, bavite se sportom i izbjegavajte stresne situacije. Posvetite više pažnje svojoj ishrani. OBRAZOVANJE: Progn oze nisu korisne za akademski rast. Planete vam neće biti naklonjene što će vam otežati polaganje ispita.

Nedostajaće vam koncenracije i nećete biti u mogućnosti da se fokusirate samo na jednu stvar. PUTOVANJE: Ovo će biti povoljan period za poslovna i profesionala putovanja. Moći ćete naći načine da proširite svoje poslovanje, ali i da uživate u putovanjima na kojima budete bili.

Strijelac:Ako želite svoj život učiniti divnim moraćete napraviti neke kompromise. Svoju ljubavnu vezu njegujet i održavajte mir u njoj ako želite uživati u vremenu koje budete provodili sa partnerom. KArijera: Kada je u pitanju vaša karijera tu neće biti nekih velikih pomaka.

Ako ne uspijete dobiti podršku svojih saradnika, to bo moglo otežati ostvarivanje nekih ciljeva koje ste sebi zacrtali. Pokušajte da ostanete smireni i bolje analizirate sve situacije u kojima se budete našli. FINANSIJE: Kada je u pitanju novac, ovo bi mogao biti nepovoljan mjesec.

Ako ste očekivali dobru zaradu nemojte je očekivati u ovom mjesecu. Neki pripadnici ovog znaka će čak teško zaraditi novac za neke osnovne stvari koje su im potrebne. ZDRAVLJE: Strijelčevi bi u avgustu trebali posebnu pažnju posvetiti svom zdravlju.

Tudite se održavate svoju kondiciju, bavite se sportom i izbjegavajte stres. Strijelčevi bi takođe trebali voditi više pažnje o svojoj ishrani koja bi trebala biti uravnotežena. OBRAZOVANJE: Biće ovo jao povoljan mjesec kako za studente, tako i za sve one koji planiraju pohađanje nekog kursa ili usavršavanje. Imaćee jako dobre prilike da se pokažete u najboljem svjetlu.

Pokušajte maksimalno da iskoristite ovaj period. PUTOVANJE: Godišnji odmor i putovanje sa porodicim ili partnerom će biti jako ugodna i moći ćete stvoriti neke jako lijepe uspomene na tim putovanjima. Kada su u pitanju profesionalna putovanja ona će rezultirati ne samo značajnim dobicima već i otvoriti nova područja za širenje poslovanja,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh