Vijesti

Zvezdu Granda udarila krava na plaži!

Mlada pjevačica koja je popularnost stekla kao takmičarka emisije “Zvezde Granda”, Lena Čolak, doživjela je neprijatnost na odmoru, kada ju je na plaži udarila krava.

Lena Colak - Eksluziva

“Mama, danas me udarila krava.

– Gdje te bre udarila krava?

– Pa na plaži.

– Na plaži te udarila krava? Da nemam klip, mislila bi da je lažem”, napisala je pjevačica, uz video koji možete pogledati ovdje.

Ona je sa drugaricama bila na odmoru na Zanzibaru, a pored toga što ju je udarila krava, doživjela je još neprijatnosti, jer je drugarica mlade pjevačice zbog slomljenog prsta morala na operaciju.

“Moja drugarica je slomila prst na nozi, pa smo morali da provedemo tri dana u bolnici. Srećom da smo bili u privatnoj bolnici, pa smo brzo završili. Imala je operaciju i sad je sve super”, otkrila je Lena u emisiji “Grand Magazin”. prenosi “Eskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh