Vijesti

Na Bjelašnici večeras zabilježeno -18 stepeni Celzijusa

Danas je pretežno sunčano bilo u Hercegovini i sjeveru Bosne. U većem dijelu Bosne je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Bjelašnica - Ilustracija / Faktor.ba

Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Snijeg se prognozira uglavnom na području Hercegovine i jugozapada Bosne, rjeđe u centralnim i istočnim područjima. Padavine nisu obilne. Postepeno smanjenje oblačnosti od poslijepodnevnih sati prema kraju dana.

Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5°C, na krajnjem jugu zemlje do 0°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između -6 i -1°C, na jugu zemlje do 2°C.

U Sarajevu veći dio dana oblačno. Prijepodne može padati slab snijeg. Smanjenje oblačnosti u večernjim satima. Jutarnja temperatura zraka oko -8°C, a najviša dnevna oko -4°C, prenosi “N1“.

U nastavku pogledajte koje temperature zraka su zabilježene u BiH danas u 18 sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh