Vijesti

Mektić na najprizemniji način vrijeđao Vulićevu

Dragan Mektić, poslanik SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH, uvrijedio je Sanju Vulić iz SNSD-a napisavši na svom Twitter nalogu da “Vulićka ima više od 40 godina, a nije se porodično ostvarila pa je boli ona stvar za narodom. Nema ni kučeta ni mačeta”.

nezavisne

Prethodno je Vulićeva, koja je takođe poslanica u Predstavničkom domu parlamenta BiH, izjavila da je Mektić srpski siguran glas kojim Bošnjaci dobijaju podršku za sve, a što pokazuje njegovo glasanje za inicijativu Denisa Bećirovića iz SDA o “hibridnom ratu”, radi jačanja kapaciteta odbrane BiH.

Vulićeva je rekla da je neodgovorno i nedopustivo to što je Mektić glasao za Bećirovićevu inicijativu te da su za, osim Mektića, glasali svi bošnjački članovi komisije, dok su ona i hrvatski član Marina Pendeš i Bariša Čolak bili protiv, tako da na kraju ta inicijativa nije dobila podršku,pišu Nezavisne

Vulićeva je rekla i to da je Mektić slika i prilika Srbina po želji političkog Sarajeva.

Na ove riječi Vulićeve, Mektić je na svom Twitter nalogu napisao: “Šta je sporno, koji se nacionalni srpski interes štiti time što nas neko ugrožava? Ja to želim da znam. Drugo je pitanje što Vulićka ima više od 40 godina, a nije se porodično ostvarila pa je boli ona stvar za narodom. Nema ni kučeta ni mačeta.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh