Svaštara

Muž je ostavio jer je ostala nepokretna: Umjesto da bude očajna osvetila mu se, na najbolji mogući način

Riona Keli je doživjela moždani udar 2015. godine poslije kojeg je ostala nepokretna.

Riona Keli - Screenshot

Suprug sa kojim je provela 14 godina u braku nije mogao da se nosi sa novonastalom situacijom. Umjesto da joj bude podrška i oslonac u životu, odlučio je da je napusti.

“Suprug mi je bio potreban, ali nije bio uz mene. Ostavio me je dok sam ležala u bolnici. Srećom, uz mene su bila moja djeca i moja prijateljica”, rekla je Riona.

Osoba koja je promijenila život Rioni je njen fizioterapeut Kit Mejson. Pored upornog rada i vježbi sa pacijentkinjom, on je razvio i emotivni odnos sa njom. Susret Rione i Kita desio se nakon što su ga preporučili prijatelji na Facebook-u.

“Nakon što je završena terapija ostali smo u kontaktu. Svakodnevno smo slali poruke jedno drugom jer je provjeravao da li se osjećam bolje. Tako je naš odnos počeo da raste i da se razvija. Sad živim život koji zaslužujem”.

Riona je poslije mukotrpnog rada i vježbi zdravstveno napredovala. Iako još uvijek ne može da hoda, za sada može da ustane uz pomoć supruga i svakog dana je sve bliža svom nekadašnjem stanju.

Sretan život je u ovom slučaju bila najbolja osveta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh