Svaštara

Horoskop / Budite spremni: Pun Mjesec u Lavu počinje 28. januara – donosi teškoće, ali i magiju

Pun Mjesec u Lavu očekuje nas u četvrtak, 28. januara 2021. godine i kao što nam je već poznato, donosi pomiješana osjećanja i može biti pomalo haotična energija.

Djevojka - Unsplash

Moguće je da ćete biti zbunjeni ili nesigurni. Informacije ili čak emocije koje smo nekada potiskivali mogu isplivati na površinu. Važno je vidjeti širu sliku, piše Lovesensa.

Bez obzira šta se otvori pred nama, naša snaga leži u gledanju šire slike, uvijek svjesni da u pozadini postoje veće stvari koje možda nećemo vidjeti na prvi pogled.

Sunce će se istovremeno poravnati sa Jupiterom, što donosi upravo to – moć poverenja u širu sliku.

Jupiter donosi obilje i povećanje naših talenata i darova. Haotična energija punog Mjeseca može nam otežati povezivanje sa energijom obilja, ali to ne znači da ona nije prisutna.

Imajmo otvoren um i viziju. Obratimo pažnju na životne savjete.

Ako su stvari složene, imajte na umu da to neće biti zauvijek.

Uskoro ćete moći da sagledate ove složene situacije sa zahvalnošću i sviješću o tome koliko su neophodne.

Lav donosi vatrenu i kreativnu energiju. Dozvolite joj da vas motiviše i pruži vam motivaciju za predstojeće poslovne projekte.

Neka život u ovim vremenima ne postane monoton i dosadan, vodite računa o pozitivnim uzbuđenjima i neka vam inspirativna energija Lava u tome pomogne.

Šta vas pokreće? Šta ćete zakazati za ovu nedjelju? Uradite nešto što vas raduje.

Pokrenite se i dopustite malim stvarima da vas motivišu.

Lav takođe predstavlja liderstvo i samopouzdanje. Kako možete postati bolji vođa u svom životu?

U životu postoje i uvijek će postojati prepreke, ali hrabrost i istrajnost, koje su osobine Lava, podsjećaju nas da uvijek imamo snage iz svake situacije da izvučemo najbolje i iz nje izrastemo kao novi, bolji ljudi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh