Film i TV

Seka Sablić primila vakcinu protiv koronavirusa

Glumica Jelisaveta Seka Sablić bila je jučer među brojnim građanima koji su otišli na Beogradski sajam da se vakcinišu protiv koronavirusa.

Seka Sablić - Novi.ba

Ona je novinarima kazala da je primila kinesku vakcinu i da je zadovoljna cijelim procesom.

Veoma malo sam čekala, zaista sam zaprepaštena da sve to tako funkcioniše. Sve čestitke ljudima koji su ovo organizovali – rekla je Sablić.

Na vakcinaciju je došla s bratom, koji je prvi primio svoju dozu, a čekao je 15 do 20 minuta.

Sve lijepo funkcioniše, sve je dobro, presretna sam. A pritom imam jednu zamjerku. Ja sam se prva javila, ja sam duboko godište, imam visoke godine, a nisam još dobila poziv. Ja sam došla u kolonu koja dolazi bez poziva. A prvo su obećavali da idu po godištima, ja sam to čekala, nije se pojavilo. Veoma sam sretna što sam sve ovo završila, ja vjerujem u vakcine, ne samo u ovu. Uzimala sam sve vakcine za gripu, djecu i unuke vakcinišem. Sad sam dobro i čekam revakcinaciju – kazala je Sablić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh