Vijesti

Fatalna Sunita Hindić udaje se u zatvoru: Opasni kriminalac Ferid Suljović Ćićo osvojio joj srce

Kako su se Hindić i Suljović zaljubili i odlučili, zakonski, postati supružnici, za sada nije poznato

sunita hindić

Sunita Hindić (22), koja je zbog ubistva mostarskog ugostitelja, Nine Ivankovića, (55) nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora u trajanju od tri i i po godine odlučila se na važan korak u životu.

Kako saznaje Avaz, pritvorenica Hindić, poznatija kao „fatalna Sunita“, odlučila se udati i to ni manje ni više nego za osuđenika iz Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, Ferida Suljovića Ćiću (40)!

Zahtjev da joj se odobri vjenčanje u KPZ-u Mostar

Da je Hindić uputila zahtjev da joj se odobri vjenčanje u KPZ-u Mostar i to, kako je navela, sa izvanbračnim suprugom Feridom Suljovićem, potvrđeno nam je iz Kantonalnog suda Mostar.Kako je za Avaz kratko kazao sudija Elis Sultanić, koji je predsjedavao Sudskim vijećem koje joj je izreklo osuđujuću presudu, u vezi njenog zahtjeva odluka još nije donesena.

U Upravi KPZ-a Mostar nisu željeli komentirati zahtjev koji je Hindić uputila prema Sudu, a kako nam je rečeno, pritvorenici i osuđenici ne mogu imati kontakt unutar zatvora,piše Depo

Kako su se Hindić i Suljović zaljubili i odlučili, zakonski, postati supružnici, za sada nije poznato.

Inače, Hindić čeka konačni sudski epilog, a napokon je nakon žalbe Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona u vezi presude Kantonalnog suda Mostar, na Vrhovnom sudu F BiH za 20.januar zakazana apelaciona sjednica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh