Vijesti

Otkazani svi letovi sa aerodroma u Sarajevu

Svi letovi koji je trebalo da danas popodne i večeras budu realizovani sa Međunarodnog aerodroma u Sarajevu otkazani su zbog pogoršanih vremenskih uslova i guste magle koja je prekrila grad.

Prema informacijama koje se mogu vidjeti na zvaničnom sajtu, kada su u pitanju polijetanja sa sarajevskog aerodroma realizovan je samo jedan let u jutarnjim satima, dok su ostali poslijepodnevni letovi otkazani, piše portal Kliks.

Ni situacija kada su u pitanju dolasci aviona na sarajevski aerodrom nije mnogo bolja, pa je tako otkazano svih pet dolazaka iz Beča, Istanbula, Zagreba i Dubaija,pišu Nezavisne

Zbog zagađenja vazduha, Vlada Kantona Sarajevo proglasila je danas “Upozorenje”, zbog povećanih koncentracija zagađujućih materija u vazduhu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh