Svaštara

Detaljan sedmični horoskop od 07.12 do 13.12. – Sreća bi mogla da prati Rakove, Djevice i Vage

Sreća bi mogla da prati Rakove, Djevice i Vage

Horoskop - Blogspot

Ovan: Ovnovi će se iz dana u dan osjećati sve bolje pored svog partnera. Neki pripadnici ovog znaka će obnoviti bliskost sa partnerom koju već dugo nisu osjetili. Potražićete mir u svome domu kako biste pobjegli od svega što vas muči na poslu.

Pokušajte biti mudri na poslu u slučaju da dođe do rasprave sa nadređenima. Bik: Neraspoloženje će obilježiti ovu sedmicu. Bićete distancirani od partnera i neće vam biti do razmjenjivanja nježnosti sa partnerom. Potrudite se da ne zapostavljate partnera i pokažite mu svoju pažnju nekim poklonom.

Na poslu ćete morati riješiti neke probleme koje vučete već neko vrijeme. To su samo sitnice i nemojte se previše nervirati oko toga. Blizanci: Neke male ljubavne brige vam mogu donijeti neraspoloženje u odnosu sa partnerom. Shvatite to kao izazov i pokušajte poboljšati svoj odnos.

Nadređeni će vas vjetovatno malo nadgledati u ovom periodu što ćete vi zanemariti. Nikada nije ugodno kada vas neko kontroliše, ali ovaj put to će se okrenuti u vašu korist. Rak: Uložite svu svoju energiju u učvršćivanje odnosa sa osobom koju volite.

Ne dozvolite da vas bilo šta zaustavi u istraživanju svojih emocija. Vaša komunikacija sa radnim kolegama će bit besprejekorna. Ponekad će vam možda nedostajati pravih izazova, ali nastavite da se borite i pobjedićete. Lav: Partner će vas radi slušati, ali će isto očekivati i od vas.

Imajte to na umu kada počnete da se povjeravate jedno drugome. Budite opušteni i partner će to dobro da prihvati. U ovom periodu ćete moći da sagledate svoj posao u potpunosti. Posla će biti, a mnogo toga će zavisiti od vas. Osjećaćete prevelik teret odgovornosti, ali ćete dobro raditi svoj posao.

Djevica: Vaš ljubavni odnos sa partnerom biće dobar, ali samo na intelektualnom nivou. Pokušajte da spustite loptu i da razmislite o svemu što se dešava u vašoj vezi. Biće ovo dobar period za sređivanje sitnih poslova. Ako uspijete dobro da se uhodate sve će vam ići od ruke.

Ako poželite da se upustite u nešto veće i zahtjevnije, ovo neće biti pogodni dani za to. Vaga: Osjećaćete se veoma ugodno i opušteno sa vašim partnerom. Bićete zadovoljni, ali ćete ipak željeti da se prilagotite partneru na neki način i pod svaku cijenu.

Ne mora sve uvijek biti onako kako vaš partner želi, neka ponekad bude i po vašem. Sve okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kome će se vaši poslovi razvijati će biti stabilni. Mogli biste dobiti jako dobre i zanimljive vijesti. Škorpija: Škorpije bi mogle pronaći ljubav u nekom od svojih prijatelja.

Dvoumićete se da li da se upustite u vezu ili da sačuvate prijateljstvo. Slušajte svoje srce i nećete pogriješiti. Mnogi će shvatiti koliko vole ono što rade i biće veoma zadovoljni. Biće još više motivisani i radiće upornije. Strijelac: Mašta i stvarnost će se gotovo svakodnevno mješati u vaš ljubavni život.

Možda previše idealizujete svog partnera i pripisujete mu osobine koje ne posjeduje. U ovom periodu ćete učvrstiti poziviju u kojoj se nalazite. Vidjećete da se vaš trud isplatio i možete mirno nastaviti dalje. Jarac: Neki Jarčevi bi mogli da padnu u iskušenje i da započnu tajnu ljubavnu vezu.

Vodićete veliku borbu u sebi između razuma i osjećanja. Sve ono što budete radili u ovom periodu ćete raditi sa velikom smirenošću. Uživaćete u istraživanju nepoznatog, a neki će svoje ambicije svesti na realnu mjeru i to će im goditi. Vodolija: U ovom trenutku bi vam dobro došlo da budete malo opušteniji. Kada biste malo popustili sve bi izgledalo drugačije, a vama bi bilo lakše,piše Infpult

Prihvatićete nove izazove i nosićete se sa njima uz pomoć bolje organizacije poslova. Ribe: Pred vama su lijepi ljubavni dani u kojim će biti mnogo prilika za zbližavanja. Bit ćete veseli i zadovoljni. Vaše finansije će se nakon dugo vremena napokon stabilizovati. Otvoriće vam se prilika za novu poslovnu saradnju. Trudite se da sarađujete sa svakim ko pokaže interes i povežite se sa ljudima koji vam mogu biti od koristi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh