Estrada

Tanja Savić podijelila tužne vijesti, riječ je o njenim sinovima: Velika tuga u porodici, ovome se niko nije nadao

Tanja Savić po prvi put pred kamerama progovorila je o dramatičnoj porodičnoj situaciji, koja traje već mjesecima.

Tanja Savić - Screenshot

Naime, nakon što je njen suprug Dušan Jovančević, kako je ranije ispričala, bez njenog znanja odveo djecu Maksima i Đorđa u Australiju, to nije bio jedini udarac koji joj je zadao, prenosi “Novi“.

Naime, kako je kroz suze ispričala u “Magazin Inu”, dosta je bilo manipulisanja, pa i “okretanja” djece protiv majke, koja ih nije vidjela od aprila.

Ja sam bila jedina koja je u našoj porodici prihodovala. To je bilo: “Majka je uzela pasoše, ona hoće da vi umrete od korone ovdje u Srbiji” i onda su djeca počela zajedno da me pesniče da vratim pasoše. Bilo je mnogo manipulacije. Ja sam se uvijek nadala nekom pomirenju sa Dušanom i vjerovala da neće ovo da mi uradi – ispričala je, između ostalog, Tanja u “Magazin Inu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh