Svaštara

Se*s-ozljede: Najčešće se pada s kreveta, stepenica ali i s veš mašine

Iako naknadno postaju razlog za smijeh, ozljede koje su rezultat pustolovnog sek*a nisu ni bezopasne, a ni ugodne kad se dogode. Otkrijte koja su najčešća mjesta ‘nesreće’, kao i što najčešće strada

ljubavni par- slobodna bosna

Da ljubav doslovno može boljeti, dokaz su ozljede poput uklještenja živaca, opeklina na koljenima zbog trenja o najrazličitije podloge ili iščašene kosti kao posljedica burnog seksa.

U potrazi za kreativnim mjestima (ili velikog nestrpljenja) na tisuće parova stradava u strastvenom “klinču”, a zbog ozljeda moraju i izostajati s posla. No iako su kauč i stube najčešća mjesta nesreće, čak je deset posto parova prijavilo kako je partner u zanosu iskliznuo s kreveta, a jedan od 50 je sletio s perilice na pod (što je uistinu bolno).

Oko dva posto njih je doživjelo i prijelome kosti. Osim fizičkih ozljeda, pustolovni seks nerijetko je udarac po džepu, a prosječni trošak slomljenog namještaja, skupih čaša za vino koje leže na stoliću uz sofu i unikatnih predmeta kreće se od tisuću kuna. Savjet stručnjaka je ukloniti sve lomljive predmete, prenosi 24sata.

Najčešće stradaju:

1. okviri kreveta
2. čaše vina i krigle
3. okviri slika
4. stolice
5. šalice
6. okrhnuti zidovi
7. ladice
8. vrata
9. prozori
10. vaze

Mjesta nesreće:

1. kauč
2. stubište
3. automobil
4. tuš-kabina
5. spavaća soba
6. stolice
7. kuhinjski stol
8. vrt ili balkon
9. zahod
10. uredski ormari


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh